1.4.13

μουσικό μεζεδοπωλείο "σαλίγκαρος"







Μετά από πολύ κόπο και χρόνο η παρέα του food project έκανε το όνειρό του πραγματικότητα... και σας παρουσιάζει τον... σαλίγκαρο...

Καίρο τώρα ψάχναμε ένα χώρο να στεγάσουμε τη τρέλα μας για το φαγητό, τα ελληνικά προϊόντα και τη μουσική... και τον φτιάξαμε... Σολωμού 37 στα Εξάρχεια.

Εδώ δημιουργήσαμε ένα μικρό αλλά ζεστό χώρο, γεμάτο μουσική και μεζεδάκια εμπνευσμένα από όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως από τη Κρήτη απ’ όπου και είναι η κατάγωγή μας.

Ο σαλίγκαρος είναι ένα μεζεδοπωλείο-μουσικό καφενείο στο οποίο ένα είναι σίγουρο: ότι δεν θα φύγεις ούτε πεινασμένος, ούτε διψασμένος, όπως γράψανε και τα παιδιά στο fthinapota.gr (thanks….)

Το σχέδιο ήταν να έχουμε πολύ καλά ελληνικά προϊόντα σε προσιτές τιμές για όλους και το καταφέραμε μετά από πολύ τρέξιμο και σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας.

Σίγουρα δοκιμάστε τους χοχλιούς μπουμπουριστούς (σαλιγκάρια), τη τούρτα!!! τους αμανίτες, τη γραβιέρα με μέλι, τη σφακιανή πίτα, μπουγιουρντί, λουκάνικο Τρικαλινό, απάκι, λούτζα Κυκλάδων, μανούρα γυλωμένη από τη Σίφνο, αρσενικό Νάξου και ξινοτύρι, πατάτα οφτή, σουτζούκι του Μιράν, μπεκρή μεζέ κ.α.

Όσον αφορά τα ποτά η τσικουδιά είναι αυτή που κλέβει τη παράσταση μιας και είναι ευκολόπιοτη, χαρούμενη και δεν σου δημιουργεί πονοκέφαλο την επομένη. Επίσης με κάθε παραγγελία αλκοολούχου πάντα κάποιο μεζεδάκι θα κάνει την εμφάνισή του από τη κουζίνα.

Κάθε Παρασκευή οργανώνουμε μουσική ρεμπέτικη βραδιά, ενώ συχνά και άλλες μέρες υπάρχει ζωντανή μουσική όπως κάθε Τετάρτη κρητική βραδιά με λαούτο και λίρα και συχνά Κυριακές.

Θα σας περιμένουμε για να σας φιλέψουμε στο μικρό αλλά ζεστό χώρο μας.

Χαρές...

Το Μενού μας...

Ντάκος  με Ανθότυρο 5
Τούρτα Χανιώτικη 6
Πατατοσαλά 4
Τυροκαυτερή 3,5
Φάβα με Καππαρόκουμπα 3,5
Μπουγιουρντί Πικάντικο 4,5
Πατάτα Οφτή με Ανθότυρο 5
Μαύρος Γαρινάτος και Σαρδέλα 4
Παστουρμαλί με Παστουρμά από τον Μιράν Κασέρι και Ντομάτα 4
Φλογέρες με Κασέρι και Λιαστή Ντομάτα 5
Γραβιέρα με Μέλι και Σουσάμι 4,5
Σαγανάκι με Ταλαγάνι Μεσσηνίας 5
Απάκι Κρητικό 4,5
Λούτζα Κυκλάδων 4,5
Λουκάνικο Χωριάτικο Τρικαλινό 5,5
Σουτζούκι Μιράν 6
Χοχλιοί Μπουμπουριστοί 7
Ποικιλία Τυριών Αλλαντικών 9

και άλλα πολλά...



Τσικουδιά με Μεζέ 100ml-250ml 4-7
Μπύρα Πειραϊκή Lager – FIX 3
Ρακόμελο 125ml 7
Κρασί Νεμέας 0,5lt 5


και καλή σας όρεξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: