7.2.14

Τσίρος Μαρινάτος με Ρόκα και Φλούδες Καρότου σε Ποτήρι





(για 1 άτομο)

  • 80γρ. τσίρο μαρινάτο
  • 10 φυλαράκια ρόκας
  • 4-5 φλούδες καρότο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι φρέσκο

 Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Πλένουμε τη ρόκα, στραγγίζουμε και κόβουμε μερικές φλούδες καρότου.

Σερβίρουμε σε ποτήρι ισπανικού τύπου κρασιού βάζοντας κάτω τη ρόκα και το καρότο, εν συνεχεία το τσίρο όρθιο και τελειώνουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Το συγκεκριμένο figer food είναι μία όμορφη πρόταση σαν μεζές για τσίπουρο, ούζο, τσικουδιά ή και για βότκα.

Καλή σας απόλαυση...


Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος

http://www.thefoodproject.gr/page.aspx?itemID=SPG890 

Δεν υπάρχουν σχόλια: