23.8.10

.οι βάσεις της κουζίνας

Ένα βασικό συστατικό μίας επιτυχημένης επαγγελματικής κουζίνας είναι οι ζωμοί και οι σάλτσες που χρησιμοποιεί. Aυτή είναι και η διαφορά από τη σπιτική κουζίνα όπου πολύ σπάνια βάζουμε ζωμούς στα φαγητά μας. Φτιάξτε ένα ζωμό κοτόπουλο, μόσχου ή λαχανικών τη Κυριακή και βάλτε τον στο ψυγείο. Μετά χρησιμοποιείστε τον για να εμπλουτίσετε τις σάλτσες και τα φαγητά σας καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει... Μέσα στο site μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ζωμών, φόν αλλά και σαλτσών...

Καλά μαγειρέματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: