5.9.10

.φιλέτο μόσχου πιπεράτο με τοματίνια


υλικά:
φιλέτο μόσχου
κόκκοι πιπεριού (κόκκινοι, πράσινοι και μαύροι)
κλωνάρι δενδρολίβανο
θυμάρι
λίγο λευκό κρασί
τοματίνια
ελαιόλαδο
αλάτι

τρόπος παρασκευής


σπάμε (όχι τελείως) τα πιπέρια στο γουδί και τα τοποθετούμε σε ένα ίσιο πιάτο.

προσθέτουμε στο φιλετο λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και το ακουμπάμε στα πιπέρια και από τις δύο πλευρές.

βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει στο τηγάνι και ρίχνουμε θυμάρι, προσθέτουμε το φιλέτο και το τσιγαρίζουμε όσο θέλει ο καθένας και από τις δύο πλευρές.

αποσύρουμε το φιλέτο και βάζουμε στο τηγάνι τα τοματίνια να σωταριστούν, σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε το δενδρολίβανο.

μετά 3 λεπτά αποσύρουμε και σερβίρουμε σε ίσιο πιάτο με τα τοματίνια και περιχύνουμε το φιλέτο με τη σάλτσα.

προαιρετικά μπορούμε μετά το τσιγάρισμα να περάσουμε το φιλέτο από προθερμασμένη σχάρα

καλή σας όρεξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: